Snabblunch för 2-4 pers
Ingredienser
- 6-8 st varmkorvar (wienerkorv eller dyl.)
- 3 tomater
- 3 nävar skogschampinjoner
- 10cm Zucchini (squash)
Instruktioner
1. Lägg bakplåtspapper i plåten på din GoSun2. Hacka alla ingredienser och börja fördela dem längst in i plåten. Börja föra in plåten i solköket (c:a 10-15 cm) och skyffla in maten, så den packas tätare. Fortsätt tills hela utrymmet används. Skjut sedan in plåten och packa in mer mat tills hela plåten är inne och hela utrymmet används.
3. Baka i 30 minuter om det är molnfritt på himlen. Vid moln, baka c:a 40-45 minuter. Denna rätt rekommenderas ej vid mulet/regnigt väder (då tar rätten c:a 3-5 timmar att tillaga). Om du använder termometer kan du servera maten när temperaturen ligger runt 100°C.
4. Servera med rostat bröd och något gott att dricka.