GoSuns bränslefria solgrill kommer äntligen till Sverige!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge – äntligen kan vi avslöja att GoSun Grill, efter kraftiga förseningar nu släpps i Sverige.

GoSun Grill Kommer till Sverige i vår!

Det är nu bekräftat att GoSuns nya solkök kommer släppas i Europa under våren 2017. Vi har väntat med spänning på möjligheten att bjuda släkt och vänner på grillfest utan att behöva oroa oss för rök, eldningsförbud eller brända fingrar.

Laga mat till 8 personer med 100% solljus!

Till skillnad från den portabla GoSun Sport är GoSun Grill stor nog att tillaga en hel kyckling, baka bröd eller koka grytor för upp till 8 personer. Man kan spara tid genom att förvärma enheten i solen och t.o.m. tillaga maten på eftervärme upp till en timme efter att solen gått ner.

GoSuns solkök GoSun Grill var från början schemalagt för release i Oktober 2016. Tyvärr uppstod kraftiga förseningar som innebar att releasedatumet fick skjutas fram till våren 2017.

Bild: GoSun
Bild: GoSun

 

Varför blev GoSun Grill försenad?

En del av förseningarna berodde på oförutsedda tekniska faktorer. De löstes relativt snabbt och resulterade dessutom i designförbättringar (bl.a. möjlighet att förvärma enheten). En betydligt större utmaning uppstod då det visade sig att GoSuns leverantörer tillverkat undermåliga delar. Detta innebar att stora delar av det parti solkök som skulle börja säljas i Oktober inte uppfyllde kvalitetskraven.

error
Undermåliga delar från leverantörer orsakade kraftiga förseningar hos GoSun. Bild: GoSun

De enheter som uppfyllde kraven skickades till de drygt 1000 personer som förköpt GoSun Grill och därmed finansierat dess utveckling. Då dessa personer väntat tålmodigt i över ett års tid har GoSun valt att prioritera dem tills nästa leverans anländer.

Förseningar är beklagliga, men de kan uppstå då man arbetar med ny teknik. GoSun har bett om ursäkt för förseningen och delat med sig av sina erfarenheter och lärdomar på sin hemsida.

Vad händer nu?

Som det ser ut nu, borde vi kunna testa ett första exemplar i Mars, men leveransdatumet behöver fortfarande bekräftas av GoSun. Mer information kommer inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.