Det är nu möjligt att hyra solkökspaket och boka kurser i resurssnål och bränslefri matlagning. Hyr paket med egen solkökskock för marknadsföring eller boka in en kurs.

Solkökspaket

Hyr solkök för fritidsbruk, event eller markndsföring. Alla priser är inklusive moms.

Solkökspaket Standard

Förgyll din dag med denna spännande nya teknik! Laga maten själv, men få tillgång till en solköksexpert som du kan fråga om tips och råd. I paketet ingår hyra av 2 solkök (1st GoSun Sport och 1st GoSun Grill), samt tillbehör (termometer, mm.). Vid överlämning får du även en god genomgång av tekniken och tips på hur du får ut det mesta av den.

Pris per dag – 4 750 kr (råvaror ingår ej)

Smaka på Solen

Markadsför era produkter eller skapa medvetenhet för er sak på ett unikt sätt. Välj om ni vill laga maten själva eller låta er solkökskock göra jobbet. I priset ingår 2st solkök (1st GoSun Grill och 1st GoSun Sport), tillbehör, recept och egen solkökskock.

Halvdag (4 timmar) – 3 900 kr + råvaror
Heldag – 5 750 kr + råvaror

Kurser & Workshops

Lämplig gruppstorlek är 8-10 personer. Vid 12 eller fler deltagare, kontakta oss för en offert. Alla priser är inklusive moms.

Kom igång med GoSuns Solkök

Lär dig använda ditt solkök som ett proffs och imponera på vännerna! I kursen går vi igenom handhavande, skötsel och hur man kan fixa de vanligaste problemen. Vi lagar även en enkel måltid med solköket.

Tidsåtgång c: 2-4 timmar, max 10 personer

Pris 4 200 kr

Laga mat med solljus – grundkurs i bränslefri och resurssnål matlagning

I denna praktiska workshop lär vi oss hur man kan laga mat med solenergi för att spara el/bränsle, klara sig i en krissituation eller bara ha kul med vännerna och familjen. Vi får även lära oss lite om teknik man kan använda som komplement när solen inte lyser tillräckligt klart.

I heldagskursen går vi mer på djupet och lär oss bygga ett enkelt solkök.

Halvdag – 5 900 kr
Heldag – 9 950 kr

Hör av dig till oss för att få veta mer, boka eller begära offert: